Aan de slag

AAN DE SLAG

DUIDELIJK EN ZONDER VERRASSINGEN.

  1. Opdracht Met de goedkeuring van de offerte die wij je hebben toegestuurd start de opdracht. De opdracht wordt ingeboekt en ingepland. Je ontvangt van ons een uitnodiging om de inventarisatie in te vullen.
  2.  Inventarisatie De inventarisatie is een digitale checklist. Hierin vragen wij benodigde gegevens en beknopte informatie om het traject goed te beginnen.
  3.  Brainstorm Nu begint het echte werk. In een uitvoerig gesprek bespreken en schetsen we de doelstelling, functionaliteit, structuur en gewenste stijl van de website. Daarnaast maken we samen een planning.
  4.  Productie Aan de hand van de schetsen en de brainstorm wordt de website daadwerkelijk ontworpen en uitgewerkt binnen het MultiScreenSite-platform.
  5. Vullen (optioneel) Alle content, zoals teksten en afbeeldingen, worden verwerkt. De website wordt in concept opgeleverd. 
  6. Opleveren Wanneer het concept is goedgekeurd start de definitieve oplevering. Alles wordt nog een keer doorlopen, gecheckt en opgeruimd. De voorbereidingen voor SEO worden getroffen en je wordt uitgenodigd voor een mini-cursus om zelfstandig en goed te kunnen werken met het OGO Platform. Jouw website wordt online geplaatst! 
  7.  Support Voor vragen over de werking van het MultiScreenSite-platform zijn wij tijdens kantooruren altijd beschikbaar. 
  8. SEO (optioneel) Nadat de zoekmachines jouw nieuwe website hebben geïndexeerd beginnen we met de SEO. We stellen samen zoektermen vast waarop jij beter gevonden wilt worden. Maandelijks werken wij aan een hoger resultaat in de zoekmachines. Eventueel houden we ook jouw concurrenten in de gaten.
Bel: 085 0600 935 voor meer informatie
Share by: