Expertise

LOGO & HUISSTIJL

Een absolute must voor je bedrijf

De start van je bedrijf is een geweldig avontuur. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf eruit springt? Een sterk logo en een aantrekkelijke huisstijl zorgen voor naamsbekendheid en het juiste imago dat past bij jou als ondernemer. De uitstraling van jouw bedrijf zegt meer dan duizend woorden.

You never get a second chance to create a good first impression!
Bel: 085 0600 935 voor meer informatie

ONTWERP OP MAAT

Aantrekkelijke designs en professioneel drukwerk

Heb je al een huisstijl, maar wil je jouw bedrijf visueel graag verder ontwikkelen? Wij kunnen je helpen bij het maken van opvallende, in het oog springende visitekaartjes, flyers, advertenties, Facebook lay-outs en nog veel meer. Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van goed promotiemateriaal dat in één oogopslag de aandacht trekt! 

WEBSITE & WEBSHOPS

Professioneel online voor elk budget

Internet kent oneindige mogelijkheden. Al die kansen laat jij natuurlijk niet aan je voorbij gaan. Maar hoe grijp je die? Ben jij als (startende) ondernemer het spoor bijster van de laatste nieuwe mogelijkheden en trends en weet je niet hoe je jouw bedrijf online moet presenteren? Formad heeft alle kennis in huis voor een goed advies en creëert met veel plezier websites voor ondernemers in uiteenlopende branches.
Bel: 085 0600 935 voor meer informatie

CREATIVE CONCEPTEN

Uitgewerkte ideeën waar je verder mee kunt

Formad is dol op het bedenken van nieuwe, unieke en originele ideeën voor jouw online en offline bedrijfsconcept. Kun je wel wat input gebruiken? Wij denken graag met je mee.
Formad levert, in samenwerking met haar partnerbedrijven, een totaalpakket van diensten die met passie en plezier uitgevoerd worden. 
Zo zijn we er niet alleen voor de ontwikkeling van jouw visuele middelen, maar kunnen we bijvoorbeeld ook zorgen voor aantrekkelijke teksten, prachtige fotografie en een professioneel beheer van jouw zakelijke Facebookpagina. 
Bel: 085 0600 935 voor meer informatie
Share by: