Instituut You-Andi Maurik

Instituut You-Andi Maurik

De uitdaging

Bij Instituut Youandi kunt u genieten van verschillende schoonheidsverzorgingen die u met deskundig advies worden aangeboden. De opdracht is om met deze website qua vormgeving met kop en schouders boven de concurrentie uit te steken in de Betuwe.

Portfolio - You-Andi Maurik
WEBSITE

Wat hebben we gedaan

We hebben onderzoek gedaan naar wat gebruikelijk is in deze branche en hoe men zich positioneert. Daar kwamen al vrij snel de huidige kleurstellingen uit naar voren. Het gebruik van veel witte ruimte rondom de tekst in combinatie met duidelijke slanke goed leesbare lettervormen maakt het geheel stijlvol. Daarnaast is gebruikgemaakt van hoogwaardig kwalitatief en goed verzorgd beeldmateriaal.

Wat hebben we bereikt

Het met kop en schouders bovenuit steken is zeker gelukt. Als u in Google zoekt op schoonheidssalon Maurik bijvoorbeeld ziet u duidelijk het verschil met de concurrentie.

Door middel van de personalisatie module wordt geheel automatisch maandelijkse aanbieding getoond. Op zich is dit niet zo bijzonder, ware het niet dat deze personalisatie gebeurt op basis van geo-locatie, device (bijvoorbeeld een tablet) en tijd en datum.

Doordat men in het gebruikersvriendelijke dashboard van de statistieken precies kan zien vanuit welke steden de bezoekers komen kan men dus met deze aanbieding precies voor op de juiste doelgroepen richten.

Doe zelf de test op Google. Datum van dit resultaat: zaterdag 13 mei 2017
99/100
MOBIELVRIENDLIJKHEID
96/100
MOBIELVRIENDLIJKHEID
83/100
DESKTOP SNELHEID

Ja, ik wil een nieuwe website

Wil je eerst zien wat voor websites we leveren? Bekijk hier voorbeelden van ons werk!
Share by: